Yes! Met de werken ‘…while everybody was sleeping…’ en ‘nothing is innocent’ geselecteerd voor de KlimaatExpo ’22 in Zwolle! De expositie vindt plaats van 17 september tm 4 december in Museum de Fundatie, Academiehuis de Grote Kerk Zwolle en Kasteel het Nijenhuis in Wijhe. Mijn werken zijn in Kasteel het Nijenhuis te zien.

In de maand juni was ik betrokken bij EXPO GOUDA MAAKT. EXPO GOUDA MAAKT is een interactieve tentoonstelling over de Goudse maakindustrie vanaf ca. 1850 tot nu, met een kijkje naar de toekomst. Zes maanden lang maak je een reis langs Goudse industriƫle bedrijven van vroeger, nu en later. Zes belangrijke Goudse industrietakken staan daarbij centraal: Oliƫn & Vetten, Keramiek, Textiel & Garen, Transport, Levensmiddelen en Bouw & Machines. Met aandacht voor grondstoffen, producten, machines, mensen en fabriekslocaties in de stad. Een ode aan ambachten, ondernemerschap en arbeiders van Gouda.

Juni was dus de maand van ‘Textiel & Garen’ en daarom was ik uitgenodigd om in deze maand in de Zeepfabriek te komen werken (en inzage te geven in mijn beeldend proces) aan een groeikunstwerk en mijn beelden tentoon te stellen. Ik heb, met een heleboel hulp van lieve mensen, de installatie ‘we blindly trust what we know’ kunnen maken. Deze gele, hangende installatie is nog de hele maand juli te zien!

Ook is er een shop waar mijn vuistjes ‘ Hold but let Go’ te koop zijn en een set van 7 kaarten van mijn nieuwste werken.

voor meer info: http://www.expogoudamaakt.nl